Keramiek Kring Limburg

Sponsors

OBU Electrowarmte

OBU Electrowarmte

OBU Electrowarmte is op het gebied van ovenbouw zeer beslagen. Wij kunnen uw nieuwe ovens geheel op maat en naar eigen voorkeur voor u maken. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie of een revisie van uw oven.

Neem gerust contact op en vind uit wat OBU electrowarmte voor u zou kunnen betekenen.

Bezoek website

Keramiek Centrum Limburg

Keramiek Centrum Limburg

In onze winkel vindt u een ruim aanbod aan benodigdheden voor de keramist: verschillende kleisoorten, glazuren, boetseer- en draaigereedschappen, draaitafels, machines en keramiekovens. We organiseren opleidingen en workshops voor jong en oud, voor beginnende tot gevorderde keramisten. Tevens bieden we atelierruimte en een bakservice aan.

Bezoek website

Toma

Toma

Toma, specialist in het bouwen van ovens voor onder andere keramiek, glas en emailleren. Onze ovens worden op ambachtelijke wijze in Nederland gebouwd. Buiten onze uitgebreide pakket aan standaard maten maken wij de maten welke het best bij uw wensen passen. Toma verzorgd ook service en reparatie aan andere merken ovens.

Bezoek website

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen is meer dan een museum alleen. Ons doel is niet alleen het tonen van zowel historisch als hedendaags keramisch werk, maar ook het in stand houden van oude keramiektradities en –technieken. De historische collectie biedt een boeiende blik op de Tegelse kleiwarennijverheid door de eeuwen heen. Ook ziet u de ontwikkeling van de grof-keramische industrie en het beroemde Tegelse export product: het Tegelse zwartgoed (zwart geglazuurd, handgemaakt servies, omstreeks 1830). Naast de vaste collectie vindt er viermaal per jaar een wisseltentoonstelling plaats, met hedendaagse nationale en internationale keramische kunstwerken.

Bezoek website

Keramikos

Keramikos

Keramikos is de grootste speciaalzaak in de Benelux op het gebied van keramiek, glas, beeldhouwers- en pottenbakkersbenodigdheden. Tevens beschikken wij over een grote sortering boeken en tijdschriften, geven wij workshops en organiseren wij tentoonstellingen. U bent van harte welkom om te komen kijken, te winkelen, inspiratie op te doen, vragen te stellen...

Bezoek website